Partner serwisu
14 lutego 2020

Tomasz Wilczak zabierze głos w debacie

Kategoria: XV Konferencja Ochrona Środowiska. Energetyka. Ciepłownictwo. Przemysł, 10-11 marca 2020, Katowice

Członek Zarządu, Wiceprezes Zarządu ds. Technicznych PGNiG TERMIKA SA weźmie udział w debacie "Neutralność klimatyczna - jak ją osiągnąć?", która odbędzie się pierwszego dnia konferencji Ochrona Środowiska. Energetyka. Ciepłownictwo. Przemysł.

Tomasz Wilczak

Członek Zarządu, Wiceprezes Zarządu ds. Technicznych

Absolwent Politechniki Poznańskiej, Wydziału Budownictwa Lądowego – kierunek: Inżynieria Środowiska, specjalność ogrzewnictwo i wentylacja. Ukończył również studia doktoranckie na Politechnice Poznańskiej. 

W latach 2005 do 2007 Podsekretarz Stanu w Ministerstwie Gospodarki. Od 2007 był związany z Urzędem Dozoru Technicznego. Wcześniej pełnił funkcje w zarządach spółek z Grupy ENEA S.A. Autor i współautor licznych publikacji w zakresie ciepłownictwa, badań wymienników ciepła i innych urządzeń, oraz automatyzacji systemów ciepłowniczych.


Moderatorem debaty będzie prof. Marek Ściążko z Akademii Górniczo Hutniczej w Krakowie.

Swój udział w debacie potwierdzili już:

  •     Norbert Grudzień, Wiceprezes Zarządu ds. Inwestycji i Zarządzania Majątkiem PGE GiEK S.A.
  •     Tomasz Wilczak, Członek Zarządu, Wiceprezes Zarządu ds. Technicznych PGNiG TERMIKA SA
  •     Artur Kopeć, Członek Zarządu, Grupa Azoty S.A.
  •     Herbert Leopold Gabryś, Przewodniczący Komitetu ds. Energii i Polityki Klimatycznej, Krajowa Izba Gospodarcza
  •     Katarzyna Mędraś, Radca Prawny, AD REM Kancelaria Prawna
  •     Jolanta Okońska-Kubica, Przewodnicząca GR Krajowych Inteligentnych Specjalizacji (KIS) 7 GOZ, Ministerstwo Rozwoju, Kierownik ds. recyklingu i rozwoju GOZ, SYNTHOS S.A.
  •     Piotr Górnik, dyrektor ds. energetyki cieplnej, Fortum Power and Heat Polska Sp. z o.o.
Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ